webcorestudio.md

SERVICII WEB, APLICAȚII, AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI

DEZVOLTARE WEB

 Pentru o afacere modernă, realizare site web nu este un capriciu, ci o condiție necesară pentru succes și chiar supraviețuire. Este greu de imaginat o companie sau un specialist fără realizare pagina web. Impresia publicului despre companie depinde de cât de profesional este crearea unui site, cât de competent a fost organizată structura și conținutul acesteia. Propriul site web este în același timp o platformă de informare despre serviciile voastre, un loc pe Internet unde puteți vinde și câștiga bani. Prin urmare, mulți sunt interesați de creare site la comanda cu timp și efort minim.

 

Avantajele noastre

1
Analiza audienței

Datorită site-ului puteți să cunoașteți clienții și să le oferiți exact ceea ce doresc

2
Mai aproape de clienții tăi

Având un site, vă apropiați de clienții dvs. Și aveți capacitatea de a comunica cu ei 24/7

3
Mare importanță în vânzări

Vinde-ți serviciile și produsele clienților nu numai offline, ci și online

4
Online 24/7

Vizitatorii pot vizita si naviga pe site-ul dvs. 24 de ore pe zi, indiferent de zi sau noapte

5
Fața afacerii tale

Aveți o prezență online astăzi - solidă. Astfel, vei atrage mai mulți clienți din spațiul online

6
Disponibilitatea informațiilor

Fiecare utilizator poate accesa site-ul dvs. Și se poate familiariza cu ușurință cu serviciile, produsele și activitățile dvs.

Etapele dezvoltarii

1- Analiza țintei

Cercetează-ți nișa, analiza competitorilor

Sarcina tehnica -2

Pregătim o misiune tehnică pentru designeri, programatori și seo manageri, care include informații despre funcționalitate, aspect și conținut

3- Design Layout

Creați un aspect al aspectului site-ului, cu elemente grafice și pagini desenate

Layout -4

Toate elementele grafice sunt transferate în format HTML

5- Programare

Site-ul este programat, funcționalitatea este introdusă, apoi site-ul este mutat la panoul administrativ

Content -6

Copywriterii scriu texte pe toate paginile necesare, iar seo manageri optimizează textul pentru motoarele de căutare

Despre noi

 Este posibilă crearea unei pagini web de sine stătător? Da, este posibil! Doar că, va trebui să aveți un talent și o experiență considerabilă pentru a combina abilitățile unui designer, analist web, copywriter, editor, programator, administrator de sistem, specialist în marketing digital și puterea de a transforma o idee într-un instrument de afaceri de succes care generează venituri. În plus, veți avea nevoie de mult timp liber.

După cum vedeți, crearea unui site web este o muncă destul de dificilă. Calitatea întregii resurse, raportul dintre dorit și real, impresia clientului despre studioul web și cooperarea ulterioară depinde de fiecare etapă și de implementarea sa inconfundabilă.

Să analizăm care sunt totuși principalele etape de crearea site-urilor web:

 • Stabilirea scopurilor și obiectivelor site-ului

 • Crearea, studierea termenilor de referință pentru dezvoltarea site-ului

 • Proiectarea unui prototip de site web

 • Crearea unui aspect de design al site-ului

 • Programarea site-ului web

 • Analiza conținutul pe site

 • Testare

 • Livrarea proiectului către client

Servicii creare site include nu numai design și programare, ci și o analiză detaliată a proiectului, cooperarea cu clientul și căutarea de soluții pentru atingerea obiectivelor afacerii. Echipa Webcorestudio oferă dezvoltarea etapizată a site-ului și descrierea în detaliu a procedurii de creare a paginii dvs. web.

Atunci când alegeți firma creare site-uri, asigurați-vă că acesta acordă suficientă atenție tuturor etapelor, deoarece fiecare dintre ele joacă un rol decisiv în activitatea viitorului site. Pentru a analiza profesionalismul agenției noastre, puteți să vă familiarizați cu portofoliul companiei sau să discutați mai multe detalii cu managerul care vă va ajuta să alegeți oferta avantajoasă pentru dvs.

Dezvoltarea site-ului web este un proces complex și necesită multă energie, dar în același timp, fiind formal și gestionabil. Trebuie înțeles un lucru - un site web modern este un produs valoros care nu ar fi de dorit să fie încredințat amatorilor, ci adevăraților profesioniști. Webcorestudio este o echipă de specialiști capabili să implementeze proiecte de înaltă calitate, indiferent de volumul și complexitatea sarcinii.  

 • Ce facem?
 • De ce noi?
 • Cum facem?
 • Oferim o gamă completă de servicii, de la crearea și dezvoltarea de site-uri web la promovarea și crearea de CMS unic

 • Nu vă fie frică să ne scrieți, compania noastră există de 6 ani, de-a lungul anilor de activitate avem sute de clienți mulțumiți care încă comandă servicii de la noi!

 • Suntem o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul aichi, știm toate căile de soluție pentru tine și compania ta! Comandați site-ul de la noi la cel mai bun preț din Moldova - cea mai bună soluție!

Serviciile noastre

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea aplicațiilor mobile reprezintă un set de procese și execuții în scrierea software-lui pentru dispozitivele de calcul mici, cum ar fi smartphone și alte dispozitive portabile.

Prin urmare, înainte de a dezvolta o aplicație, trebuie să determinați ce tip veți crea. Iată o detaliere a mai multor tipuri de tehnologii de creare aplicații mobile cu informații despre fiecare.

 • Aplicațiile native
 • Aplicații hibride
 • Aplicații web progresive
 • Cadre și biblioteci

Dezvoltare aplicații mobile preț poate varia de la aproape nimic la sute de mii de lei - totul depinde de tipul de aplicație și de utilizarea intenționată a acesteia. De exemplu, pentru site optimizat pentru mobil. Deși este cel mai practic să construiți site-uri web atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile, instrumentul de gestionare a conținutului site-ului web pe care îl utilizați va avea probabil pluginuri pe care le puteți cumpăra cu mai puțin de 100 USD pentru a vă optimiza site-ul pentru dispozitive mobile.

Alte aplicații complexe care necesită funcții, cum ar fi 3D, jocuri sau inteligență artificială sofisticată, va trebui probabil să fie dezvoltată ca aplicație nativă. Costul pentru o aplicație complexă poate fi de obicei de la câteva zeci de mii de euro sau mai mult. Prețul este direct legat de deficitul de dezvoltatori de telefonie mobilă.

Dacă vă doriți dezvoltarea unei aplicații mobile, apelați cu încredere la webcorestudio.md. Avem în spate ani de experiență și clienți multumiți. Pentru o consultație gratuită apelați-ne la numărul de telefon indicat pe site.

Mai detaliat

Dezvoltarea web

Dezvoltarea web este construirea și întreținerea site-urilor web, este munca care are loc în culise pentru a face un site web să arate grozav, să funcționeze rapid, cu o experiență de utilizator fără întreruperi.

De ce ar trebui să optați pentru dezvoltarea unui site web?

Dezvoltarea site-ului la comandă înseamnă pur și simplu transformarea ideilor tale de afaceri artistice în realitate funcțională. Încorporarea dezvoltării web personalizate este o recomandare permanentă pentru a asigura succesul afacerii dvs. În lumea de astăzi, dacă afacerea ta nu are o existență online activă, atunci nu are deloc existență. Oamenii din zilele noastre caută serviciile și produsele pe care le doresc prin medii online.

Mai detaliat

Publicitate web

Ați atins vreodată de două ori o imagine de pe Instagram, ați reacționat la un videoclip de pe Facebook sau ați dat click pe un rezultat al căutării pe Google, doar ca apoi să vă dați seama că era de fapt o reclamă? Aflați că aceasta este publicitatea web.

Publicitate web oferă posibilitatea utilizării internetului ca mijloc de transmitere a mesajelor de marketing potențialilor clienți, astfel încât aceștia să viziteze site-ul web. Există multe tipuri diferite de publicitate online și poate fi dificil să știi de unde să începi. Pentru a vă ajuta, am evidențiat câteva dintre cele mai importante tipuri de publicitate online pe care trebuie să le luați în considerare:

 • Publicitate pe rețelele sociale

 • Marketing de conținut

 • Marketing prin e-mail

 • Publicitate grafică - inclusiv bannere publicitare și retargeting

 • Publicitate pe mobil

Mai detaliat

Promovare SEO

Promovarea SEO este o modalitate de a atrage site-ul de trafic de la motoarele de căutare. Promovarea motorului de căutare este necesară pentru a vă asigura că produsul dvs. Este vizibil tuturor persoanelor interesate de acesta. Care este nevoia de promovare a site-ului de calitate?

 • creșteți relevanța paginii
 • îmbunătățirea factorului comercial
 • aduceți cât mai mulți vizitatori pe site-ul dvs.
 • îmbunătățiți-vă veniturile în spațiul online
Mai detaliat

Servicii design de identitate corporativă

Identitatea corporativă a unei companii reprezintă imaginea pe care clienții și-au format-o despre aceasta. Prima impresie este cea mai importantă. Companiile utilizează această identitate pentru a se diferenția de concurenți și pentru a se bucura de o poziție mai bună în mediul lor economic.

Mai detaliat

Hosting

Hosting pentru site-uri la un preț accesibil în Moldova. Care este avantajul hostingului Moldovei?

 • hosting universal pentru toate proiectele
 • funcționare lină
 • protecție împotriva atacurilor DDoS și efracție
 • suport tehnic 24/7
Mai detaliat