webcorestudio.md

SERVICII WEB, APLICAȚII, AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea aplicațiilor mobile reprezintă un set de procese și execuții în scrierea software-lui pentru dispozitivele de calcul mici, cum ar fi smartphone și alte dispozitive portabile.

Prin urmare, înainte de a dezvolta o aplicație, trebuie să determinați ce tip veți crea. Iată o detaliere a mai multor tipuri de tehnologii de creare aplicații mobile cu informații despre fiecare.

 • Aplicațiile native
 • Aplicații hibride
 • Aplicații web progresive
 • Cadre și biblioteci

Dezvoltare aplicații mobile preț poate varia de la aproape nimic la sute de mii de lei - totul depinde de tipul de aplicație și de utilizarea intenționată a acesteia. De exemplu, pentru site optimizat pentru mobil. Deși este cel mai practic să construiți site-uri web atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile, instrumentul de gestionare a conținutului site-ului web pe care îl utilizați va avea probabil pluginuri pe care le puteți cumpăra cu mai puțin de 100 USD pentru a vă optimiza site-ul pentru dispozitive mobile.

Alte aplicații complexe care necesită funcții, cum ar fi 3D, jocuri sau inteligență artificială sofisticată, va trebui probabil să fie dezvoltată ca aplicație nativă. Costul pentru o aplicație complexă poate fi de obicei de la câteva zeci de mii de euro sau mai mult. Prețul este direct legat de deficitul de dezvoltatori de telefonie mobilă.

Dacă vă doriți dezvoltarea unei aplicații mobile, apelați cu încredere la webcorestudio.md. Avem în spate ani de experiență și clienți multumiți. Pentru o consultație gratuită apelați-ne la numărul de telefon indicat pe site.

Mai detaliat

Dezvoltarea web

Dezvoltarea web este construirea și întreținerea site-urilor web, este munca care are loc în culise pentru a face un site web să arate grozav, să funcționeze rapid, cu o experiență de utilizator fără întreruperi.

De ce ar trebui să optați pentru dezvoltarea unui site web?

Dezvoltarea site-ului la comandă înseamnă pur și simplu transformarea ideilor tale de afaceri artistice în realitate funcțională. Încorporarea dezvoltării web personalizate este o recomandare permanentă pentru a asigura succesul afacerii dvs. În lumea de astăzi, dacă afacerea ta nu are o existență online activă, atunci nu are deloc existență. Oamenii din zilele noastre caută serviciile și produsele pe care le doresc prin medii online.

Mai detaliat

Publicitate web

Ați atins vreodată de două ori o imagine de pe Instagram, ați reacționat la un videoclip de pe Facebook sau ați dat click pe un rezultat al căutării pe Google, doar ca apoi să vă dați seama că era de fapt o reclamă? Aflați că aceasta este publicitatea web.

Publicitate web oferă posibilitatea utilizării internetului ca mijloc de transmitere a mesajelor de marketing potențialilor clienți, astfel încât aceștia să viziteze site-ul web. Există multe tipuri diferite de publicitate online și poate fi dificil să știi de unde să începi. Pentru a vă ajuta, am evidențiat câteva dintre cele mai importante tipuri de publicitate online pe care trebuie să le luați în considerare:

 • Publicitate pe rețelele sociale

 • Marketing de conținut

 • Marketing prin e-mail

 • Publicitate grafică - inclusiv bannere publicitare și retargeting

 • Publicitate pe mobil

Mai detaliat

Promovare SEO

Promovarea SEO este o modalitate de a atrage site-ul de trafic de la motoarele de căutare. Promovarea motorului de căutare este necesară pentru a vă asigura că produsul dvs. Este vizibil tuturor persoanelor interesate de acesta. Care este nevoia de promovare a site-ului de calitate?

 • creșteți relevanța paginii
 • îmbunătățirea factorului comercial
 • aduceți cât mai mulți vizitatori pe site-ul dvs.
 • îmbunătățiți-vă veniturile în spațiul online
Mai detaliat

Servicii design de identitate corporativă

Identitatea corporativă a unei companii reprezintă imaginea pe care clienții și-au format-o despre aceasta. Prima impresie este cea mai importantă. Companiile utilizează această identitate pentru a se diferenția de concurenți și pentru a se bucura de o poziție mai bună în mediul lor economic.

Mai detaliat

Hosting

Hosting pentru site-uri la un preț accesibil în Moldova. Care este avantajul hostingului Moldovei?

 • hosting universal pentru toate proiectele
 • funcționare lină
 • protecție împotriva atacurilor DDoS și efracție
 • suport tehnic 24/7
Mai detaliat