webcorestudio.md

SERVICII WEB, APLICAȚII, AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI

Cum sa alegi un studio web pentru a crea un site: "un site web în genunchi" sau un site web de la profesioniști

Alegerea unui studio web pentru dezvoltarea site-urilor web nu este ușoară, deoarece există puține companii bune și există o mulțime de oferte publicitare. De ce este costul atât de mare? Care sunt garanțiile că site-ul va funcționa după livrare? Cum de a alege un sistem de management? Și mai sunt sute de întrebări cu care se confruntă cei care doresc să comande dezvoltarea unui site web.

Atunci când alegeți un studio web, acordați atenție

 

  • Dacă există contacte pe site. Este de dorit ca acesta să nu fie un telefon mobil singuratic și un e-mail (din practică: telefonul și e-mailul nu mai răspund împreună cu pierderea dezvoltatorului dvs.).
  • Dacă contractul este încheiat. Dacă responsabilitatea și garanțiile sunt prevăzute în contract. Sunteți liber în condițiile contractului în acțiunile dvs. ulterioare. Puteți transfera site-ul la găzduirea dvs., obțineți acces ftp și ssh, instalați modulele etc.
  • Dacă aveți nevoie de un site ieftin, cu funcționalitatea obișnuită — este un sistem universal/popular oferit pentru tine. Cât de ușor este să găsiți specialiști în întreținere pentru acest sistem sau Dezvoltatori.
  • Cine face Termenii de referință pentru site. Dacă acesta este primul dvs. site, atunci este cel mai convenabil pentru dvs. să obțineți ajutor de la dezvoltatori.
  • Specialiștii studiourilor web înțeleg tehnologiile moderne? Cu ce sisteme de management funcționează studioul web? Studioul web vă va ajuta să alegeți sistemul de management optim pentru site-ul dvs.?
  • Cine sunt clienții studioului web. Există recenzii.
  • Uită-te la lucrările din portofoliu. Evaluați varietatea stilurilor, respectarea tendințelor de proiectare și a conceptelor de proiect.
  • Important! Vedeți dacă există experiență de îmbunătățiri non—standard, programare individuală. Acesta este unul dintre semnele că programatorii profesioniști lucrează într-un studio web. Astfel de programatori (spre deosebire de cei autodidacti care pot instala doar un șablon pe un cms) sunt capabili să creeze miracole de înaltă tehnologie pe site-ul dvs.
  • Studioul web a efectuat proiecte și lucrări similare înainte. Dacă nu, iar prețul este luat "din tavan" — există o mare probabilitate de nerespectare a termenelor sau de neîndeplinire a muncii.
  • Indiferent dacă totul este luat în considerare în costul anunțat. De exemplu, o posibilă "capcană" a unui preț scăzut este că estimarea muncii nu include testarea muncii, inclusiv în diferite browsere și rezoluții de ecran.
  • Dacă studioul web este angajat în promovarea site-ului web, dacă există specialiști în seo și promovarea site-ului web. Aceasta va servi ca o garanție suplimentară că site-ul va fi dezvoltat ținând cont de standardele moderne de căutare și nu va trebui să fie reproiectat cu 50-100% la începutul promoției.
  • Ce specialiști vor lucra pe site-ul dvs. Bineînțeles, toată munca de creare a unui site web nu poate fi făcută de o singură persoană. Sarcinile sunt diferite și fiecare dintre ele necesită cunoștințe și experiență considerabile. Prin urmare, un studio web bun are întotdeauna o echipă profesionistă, care include designeri, programatori, copywriteri și optimizatori - specialiști care își cunosc munca și își implementează cu pricepere cunoștințele în practică. În plus, contactarea unui studio web, mai degrabă decât a unui independent, va reduce riscul ca proiectul să nu fie finalizat din cauza incapacității sau a bolii.
  • Este studioul web gata să comunice cu dvs., să interacționeze activ și să vă ajute.
  • Dacă studioul web este angajat în întreținerea ulterioară a site-ului.