webcorestudio.md

SERVICII WEB, APLICAȚII, AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI

Ce este VDS și care sunt posibilitățile sale?

Virtual Dedicated Server (VDS) este ideal pentru clienții care au nevoie de resurse dedicate pentru aplicații critice pentru misiune, cu toate avantajele Cloud Server, dar cu alocare dedicată garantată a resurselor și fără costul unui server dedicat complet.

Ce este VDS?

Un server dedicat virtual este o mașină virtuală care se caracterizează prin alocarea de resurse pentru site-uri și aplicații mari. Cumpărați un server vds este o soluție excelentă pentru afacerea dvs. Un server dedicat virtual este un server care oferă multe caracteristici excelente. Vds este considerat unul dintre cele mai puternice servere dedicate. Este posibil să rulați mai multe sisteme de operare pe vds, cu vps (Virtual Private Server) pare imposibil. Prin urmare, închirierea unui server dedicat virtual este o soluție excelentă, cu multe caracteristici pentru site.

Caracteristici VDS

  • exploatarea și stocarea durabilă a informațiilor;
  • asigurarea bunei funcționări a serverului;
  • acordarea drepturilor de administrator (root);
  • efectuarea de modificări ale software-ului și posibilitatea schimbării sistemului de operare;
  • crearea de copii de rezervă.

Serverele dedicate virtuale vă permit să utilizați capacitățile alocate și resursele alocate ale procesorului, RAM și hard disk-ului. Aceasta este o soluție excelentă atunci când posibilitățile de Găzduire Partajată sunt deja insuficiente, dar nevoia unui server fizic nu este încă justificată. Înainte ca serverul să se conecteze la canalul de conexiune la Internet, sistemul de operare Linux este instalat și este atribuită o adresă IP fixă externă.

Avantajele găzduirii VDS

Nu partajați sistemul de operare cu nimeni, excluzând posibilitatea ca alte site-uri să vă acceseze fișierele. Adaptarea serverelor VDS pentru a satisface nevoile dvs. poate fi realizată prin personalizare, folosind propriul sistem de operare și opțiuni de sistem de gestionare a bazelor de date, cum ar fi PHP, MySQL și altele. Există cantități dedicate de RAM disponibile numai pentru dvs. și serverul VDS, care pot fi repornite fără a afecta altele.